Om bloggen

Jag som driver bloggen heter Adam, är 32 år och bor i Västerås i ett område som heter Bjurhovda. Jag kommer ursprungligen från Dalarna, Leksand, men flyttade hit 2012 för att utbilda mig på Mälardalens högskola. Det blev inte helt som jag hade tänkt mig så jag hoppade av studierna bara ett år senare, men hittade istället både jobb och kärlek i stan – så jag blev kvar ändå och trivs faktiskt riktigt bra.

Mitt intresse för teknik och IT har funnits sedan barnsben, och allra mest fascinerad är jag egentligen över det som man kallar för smart teknik (allt från smartphones till artifical intelligence). Jag testar både drönare och VR-glasögon med stort nöje och bloggar även ibland extra på tekniksidor i en del magasin, som tekniktestare i olika testpaneler.

I hemmet bor jag tillsammans med flickvän, vår råtta Ceasar och massvis med teknikprylar. Jag får ofta höra att jag påminner om Sheldon Cooper från serien Big Bang Theory, men i ett något mer ödmjukt format 🙂 På fritiden så spelar jag även tennis som omväxling till mina nörderier, men jag kan inte påstå att jag har någon direkt karriär där att se fram emot. Det är mer en schysst motionsform som dessutom är rätt rolig.

Det var väl allt som fanns att säga om mig egentligen. Ni får spana in bloggen istället och läsa mer där, eftersom det är det jag vill lägga fokus på snarare än mig själv.