Relationsdrama i vårt kök

I förrgår hade vi en rådgivare från Mälarkök hemma som gav offert på vårt nya kök som vi ska renovera här under året. Riktigt bra besök med en professionell snubbe som jag tyckte lyssnade in våra behov bra och tog fram en lösning som vi absolut ska fundera vidare på. Det lilla problemet är ju bara det relationsdrama det alltid innebär för oss när vi ska samsas om vad som är värt att lägga våra pengar på och inte. Vi kan väl säga som så att sambon föredrar ju form före funktion och jag, ja – Jag föredrar ju teknik före allt, asg.

Dealen: Jag får köpa in köksutrustningen

Jag inser ju förvisso att det här med inredning har blivit hennes grej här i hemmet, eftersom hon verkligen brinner för det och tycker att det är roligt, så jag måste nog lägga mig lite i den här diskussionen och inse att det kommer att sluta med de där luckorna som kostade typ 500 kr mer styck, bara för att de ”var finare” (Jag ser inte skillnaden, men men). Dealen blev istället att jag får ta en del ur potten för att köpa in ny teknik till köket istället när vi har det på plats, och efter lite knorrande så var vi överens om den dealen 🙂

Har börjat surfa runt nu för att uppdatera mig i smart köks-teknik och har hittat en hel del saker jag redan är fullständigt förälskad i.

• Kaffebryggare med wifi

• Pop-up eluttag i köksbänken

• Inbyggda högtalare i ugnen som man kan styra med telefonen

• Stöd för iPad i köksbänken

För mig ska teknik användas för att förenkla och förgylla vardagen, och det här är sådant som jag verkligen anser är både förenklande och förgyllande för oss och vår vardag. Inser ju dock att jag inte kommer att ha råd med allting på en gång, så jag får göra någon form av prioritering på det hela först. Kan ju säga att det här med inbyggda högtalare i ugnen ligger väldigt högt på prio-listan hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *