NiceTech

En blogg om Teknik och Elektronik

Rengöring
Teknologi

5 RengöringsTech som du behöver, robotar med mera!

Rengöring bör inte begränsas till att enbart använda en kvast eller mopp, en hink och en trasa. Det är nödvändigt att hitta rengöringsapparater som kan hjälpa oss att göra städningen enklare och smartare.

Därför ska vi här berätta mer om de 5 rengöringsapparater som du måste ha hemma. Detta för att göra städningen från vardagsrummet till sovrummet, från köket till badrummet mycket enklare.

1) Dammsugare

Den första apparaten som du bör inkludera i din inköpslista är utan tvekan dammsugaren. Detta beror på att dammsugaren vanligtvis är ett av de bästa alternativen för att ta bort damm och smuts med stor effektivitet.

Med en dammsugare kommer du till exempel att kunna absorbera allt damm, smuts, hår och dammkvalster mycket effektivare än om du skulle använda en enda borste. Detta tack vare den sugvirvel som uppnås av turbinen inuti dammsugaren och det luftflöde som genereras.

Rengöring

2) Tvättmaskin

Även om en tvättmaskin vanligtvis används för att tvätta kläder är detta faktiskt en av de apparater som inte får saknas på listan över vad du ska köpa till ditt hem. Detta beror på att tvättmaskinen tar hand om att ta bort alla fläckar från tyget.

Rengöring omfattar inte bara golv eller väggar, det är också nödvändigt att tvätta tyger, trasor, gardiner, mattor, sängkläder osv. Med en tvättmaskin blir det mycket lättare att tvätta kläder och textilier eftersom du inte behöver använda händerna för att göra det.

3) Fordonsdammsugare

Handdammsugare för fordon är en annan av de mest användbara apparater som vi kan hitta idag. Detta beror på att dess kompakta design gör att du kan rengöra grundligt så att du kan nå de mest avlägsna hörnen, bäst av allt, utan att behöva använda en kabel för att ge ström till den.

Med en bildammsugare kan du nå de mest avlägsna hörnen i din bil, t.ex. under sätena eller mattan. Dessutom kan du också använda den för att rengöra under möbler och klädsel i ditt hem, t.ex. gardiner.

4) Desinfektionsspraypistol

Även om detta inte är en apparat som sådan kan den vara till stor hjälp när du vill rengöra dina utrymmen. Detta eftersom en pistol av denna typ kan vara mycket användbar för att desinficera alla typer av ytor på ett automatiserat sätt.

Användningen av densamma är relativt enkel. Det är en pistol till vilken ett flytande desinfektionsmedel placeras i en tank. Därefter sprutar pistolen desinfektionsmedlet och sprider det, i kombination med UV-ljus, för att få en mycket mer fullständig och exakt desinfektionseffekt.

5) Robot för simbassänger

Slutligen bör du veta att det finns rengöringsrobotar som är ganska användbara. Ett exempel på detta är poolrengöringsrobotar som, som namnet antyder, är utformade för att utföra poolrengöring på ett automatiserat och intelligent sätt.

Det är möjligt att programmera robotarna så att de tar hand om dammsugning och rengöring av ytan automatiskt och utan att du behöver ingripa. Allt detta kommer att göra det mycket enklare och bekvämare att ha en pool. Du kommer inte att behöva oroa dig för att rengöra poolen eller betala ett städföretag för att rengöra den. Städföretag, så som iShine (om du bor i Stockholm) jobbar ofta med större arbeten så som dessa typer av arbeten.

Vill du läsa en annan artikel med 5 intressanta punkter? Klicka Här!

Läs här för at får reda på varför det är viktigt att hålla rent opendooracting

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *